Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

ZELMER ZSB4800 Turmixgép

ZELMER ZSB4800 Turmixgép

24 990 Ft + ÁFA

Cikkszám: ZSB4800 Kategória:
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

teljesítmény: 1000 W
1,5 liter kapacitású üveg edény
rozsdamentes acél pengék (6db penge)
4 sebesség fokozat
turbó fokozat
jégaprító funkció
öntisztítás funkció
rozsdamentes acél készülékház
csúszásmentes gumi lábak
méret: 18 × 17 × 39 cm
garancia: 2 év

 
A Zelmer ZSB4800 turmixgép a legegyszerűbb módja a hozzávalók turmixolásának és alapos összekeverésének. Az 1000 W-os motornak köszönhetően finom szószokat készíthet, gyümölcsöt turmixolhat koktélhoz, vagy puha palacsintatésztát készíthet. Négy sebesség közül választhat. A 1.5 liter kapacitású üveg edényben akár összes hozzávalót összekeverheti, így időt és helyet takaríthat meg. Ezenkívül még 6 rozsdamentes acél penge garantálja a tökéletes munkavégzést.
 
 

 
 
6 rozsdamentes acél penge
Legyen szó kemény jégről vagy puha eperről, a 6 acél penge biztosítja a maximális végeredményt!
 

 
 
A 1.5 liter kapacitású üveg edénynek köszönhetően nem csak egy személynek, hanem az egész családnak készíthet turmixokat! Dobja bele a hozzávalókat, keverje össze, és élvezze a finom és egészséges ízeket!
 

 
 
Jégaprító funkció
Zúzott, aprított jég – tökéletes kiegészítője a koktéloknak! Általában azonban nem akarunk időt vesztegetni az elkészítésére. Sokkal egyszerűbb a Zelmer ZSB4800 turmixgéppel. Dobja a jégkockákat a csészébe, kapcsolja be a turbó üzemmódot és már kész is! Gyorsan, hatékonyan, erőfeszítés nélkül.
 

 
 
Csúszásmentes lábak
Erős motor vagy turbó üzemmód a készülék enyhén rezgését okozhatja, de csúszásmentes lábaknak köszönhetően a turmixgép stabilan a helyén marad.
 

 
 
Sebesség állítás
Attól függően, hogy mit szeretne elkészíteni, különböző keverési sebességekre van szüksége. Éppen ezért a Zelmer ZSB4800 turmixgép lehetővé teszi a sebesség beállítását az Ön igényeihez és az elvárt eredményekhez igazítva.
 

 

További információk

Teljesítmény

Űrtartalom

EAN

Kapcsolódó termékek