Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

ZELMER ZIR1515 Gőzölős vasaló

ZELMER ZIR1515 Gőzölős vasaló

12 990 Ft + ÁFA

Cikkszám: ZIR1515 Kategória:
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

teljesítmény: 2400W
kerámia vasalótalp
280 ml víztartály kapacitás
hőmérséklet szabályozás
függőleges gőzölés
vízkömentesítő rendszer
autommatikus tisztítás funkció
automatikus kikapcsolás
jelző fény
gőznyomás: 30 g/perc
maximális gőzlövet: 120 g/perc
lila szín
tápkábel hosszúság: 1,9 m
2 év garancia

 
 
A Zelmer ZIR1515 gőzölős vasalón számos vasalási mód közül választhat a szövet kímélése érdekében, így tökéletesen alkalmazkodik a vasalandó ruha anyagához. Száraz vasalás, gőzlöket, folyamatos gőz vagy vízpermet funkció, mind rendelkezésre áll a tökéletes simaság érdekében. A 2400W teljesítmény lehetővé teszi 30 g/perc állandó gőz vagy 120 g/perc gőzlöket kibocsátását, így a vasalás gyorsabb és tökéletesebb lesz.
 

 
 
Automatikus kikapcsolás funkció
A mindennapi rohanásban előfordulhat, hogy elfelejtünk dolgokat. Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően elkerülhetők a ki nem kapcsolt vasaló által okozott problémák. Ha a Zelmer ZIR1515 vasalóval abbahagyja a vasalást és hosszabb ideig nem kezdi el újra használni, a készülék automatikusan kikapcsol. Hasznos és biztonságos megoldás!
 

 
 
Száraz vasalásNem minden anyag szereti a vizet. Mi ezt nagyon jól tudjuk, ezért a Zelmer vasalóval könnyedén tud akár szárazon is vasalni. A gőz – a vízzel ellentétben – nem áztatja el a ruhákat. Így könnyedén felfrissítheti és kivasalhatja ruhatárát. Még a velúrbőrt is!
 

 
 
Jelzőfény
Néha nehéz felismerni, hogy a vasaló még mindig üzemmeleg vagy már lehűlt, ezért rendelkezik a Zelmer vasaló egy jelzőlámpával. A jelzőfény megmutatja, ha a vasaló már üzemmeleg és használható vagy ha már lehűlt.
 

 
 
Három fázisú vízkőmentesítő rendszer
A vasaló akkor működik a leghatékonyabban, ha tiszta. A Zelmer vasalókban ezért alkalmazzák a 3 fázisú vízkőmentesítő rendszert, ami nagymértékben csökkenti a vízkőlerakódásokat a vasaló belsejében. Az alkalmazott rendszernek köszönhetően a vízkő sokkal lassabban rakódik le, így könnyebb a készülék tisztántartása és ritkábban van szükség vízkőmentesítésre. A vasalás hosszú ideig gondtalan és hatékony marad.
 

 
 
Csepegésgátló rendszer
Találkozott már azzal a jelenséggel, amikor száraz ruhát vasal és nedves foltok jelennek meg rajta? A Zelmer vasalóval ez nem fordulhat elő. Csepegésgátló rendszerének köszönhetően megakadályozza, hogy a víz kifolyjon a vasalóból még alacsony hőmérsékleten is.
 

 
 
Gőzlöket
Gyors és biztonságos funkció a tökéletesen vasalt és felfrissített ruhák eléréséhez. A nagynyomású vízgőz mélyen behatol a szövetszálak közé, fellazítja azokat és kiegyenesíti a gyűrődéseket. A ruhák így tökéletesen simák és friss illatúak lesznek.
 

 
 
Gőzlöket függőleges helyzetben
A függönyök, hosszú kabátok és ruhák vasalása általában nagy kihívás. Ennek megkönnyítése érdekében rendelkezik a Zelmer vasaló függőleges helyzetben is használható gőzlöket funkcióval. Ezzel a függönyöket és ruhákat felfüggesztve is vasalhatja, kb 10-12cm távolságra tartva a vasalót a szövettől. Kényelmes és hatékony módszer.
 

 
Állandó gőz
Különböző szövetek különböző hőmérsékleten és különböző gőzmennyiséggel kezelhetők optimálisan. Ezért a Zelmer ZIR1515 vasalón az állandó gőz mennyisége tág határok között 0-30 g/perc mennyiség között szabályozható.
 

 
Kerámia talp
A kerámia a legnépszerűbb talp típus. Ennek oka a kerámia keménységének köszönhető, nagy az ellenállása a különböző karcolásokkal szemben (pl. gomb, zippzár, patent). A kerámia talp jó hőátadással rendelkezik és sima felületének köszönhetően könnyedén csúszik a szöveten, ami kényelmesebb használatot biztosít.
 

 
 
Automatikus tisztítás
A Zelmer vasalók automatikus tisztítórendszere segítségével a vízkőlerakódások tisztítása gyors és egyszerű. A speciális gőzfejlesztő segítségével könnyen és hatékonyan eltávolítható a gőzcsatornákban felhalmozódott vízkő. Ezzel megnöveli vasalója hatékonyságát és élettartamát, valamint csökkenti az energiafelhasználását.
 

További információk

Teljesítmény

Vasalótalp anyaga

EAN

Kapcsolódó termékek