Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

NODOR - Beépíthető mosogatógép NorCare DW-4611 I SL

Akció!

NODOR - Beépíthető mosogatógép NorCare DW-4611 I SL

259 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 8710
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

A környezetet kímélő Nodor mosogatógép 24%-kal kevesebb energiát fogyaszt a mosogatási folyamat alatt, mint a hasonló kategóriás társai. A  hatékony  mosogatás az alacsonyabb fogyasztás kulcsa, de kapacitás is hozzájárul az energiamegtakarításhoz.
Az új Nodor mosogatógéppel akár 10 terítéket is el tud mosni. A Nodor mosogatógépek három tálcával rendelkeznek, amiben biztonságosan és gondosan helyezhetők el az edények. Harmadik szórókarja révén a tisztítás a mosogatógép bármelyik sarkában biztosított.
A Nodor mosogatógépek alkalmazkodnak a mindennapi élethez, és különböző programokat kínálnak a nagy családi étkezések a baráti találkozók vagy romantikus vacsorák utáni mosogatáshoz amikor is nagyobb mennyiségű tányérokat, poharakat és evőszközöket kell elmosogatni.
 
Egyedi tulajdonságok:
10 terítékes, D energiaosztály, szárítás és tisztítás: A energiaosztály 8,5 literes vízfogyasztás, 42 dB(A) zajszint, fél program, extra száraz program, automata program, LED kijelzés, só és öblítőszer hiány jelzés, állítható kosarak, 3 kosaras kivitel, Nstorm, Ndaily, Nquick, Nsave, Ncare, Nfresh, NBy2, N3protect
 
NstormIntenzív program az olyan makacs foltokhoz, melyek kézzel történő eltávolítása sok erőfeszítést, időt ésenergiát igényelne.NdailyNapi program, az enyhén szennyezett edényekhez.NquickExpressz program, magas hőmérsékleten történő tisztítással.NsaveEco program. Az energiafogyasztás és víztakarékosság szempontjából leghatékonyabb program.NcarePohármosó program. Ez a speciális program a kényes üvegpoharakhoz készült és jobb szárítást alkalmaz, így poharain nem lesznek foltok és vízcseppek.NfreshSpeciális program a szennyeződés mosogatás előtt történő fellazításához, illetve a mosogatóban lévő kellemetlen szag megszüntetéséhez, amennyiben a mosogatógép üres.NBy2Féltöltet. Ezzel a programmal energiát, vizet és időt takaríthat meg, mivel a mosogatás időtartama 10 perccel csökken.N3protectHármas védelem (túlmelegedés, túlfolyás és vízszivárgás elleni védelem)

Kapcsolódó termékek