Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

NODOR - Beépíthető mikrohullámú sütő NorChef MW-4800 DB

NODOR - Beépíthető mikrohullámú sütő NorChef MW-4800 DB

369 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 2117
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

Az új Nodor sütők a design és a funkcionalitás közötti egyensúly remek példái. A minimalizmus nem mond ellent a funkcionalitásnak; teljesen sík előlapok, egyszerűség és az egyenes vonalak megkönnyítik a tisztítást A 3,9” grafikus szöveges kijelző érintővezérléssel. Az egyik elem, ami az új Nodor sütőknek jelleget kölcsönöz, az a fogantyú. Nem csak a króm vagy réz fényezése miatt, hanem ergonómiája és robosztus felépítése miatt is, ami tökéletesebbé teszi a háztartási készülékek kinézetét.Kiváló teljesítmény érhető el akkor is, ha szűkebb a hely, mivel a Nodor olyan kompakt termékcsaládot indít útjára, aminek Nsoft technológiával készült sütő, gőzsütő és mikrohullámú sütő a tagja.
 
multifunkciós mikrohullámú sütő, 40 literes űrtartalom, dupla üvegezésű ajtó, 4 szinten elhelyezhető tálcák, 1 db 75%-ban kihúzható sütősín, 1 db mély tepsi (5 cm), 1 db normál tepsi, 1 db rács, 900W, quartz grill 1000W, touch control érintővezérlés, 8 program, súlyautomatika, automata kiolvasztás, LED kijelző, gyerekzár, Nchild, Nsoft, Nclean, Nhome-Baked, Ncrisp, NWcrisp EASY to CLEAN, Softclose, „A” energiaosztály, teljesítmény: 3,2 kW, fekete üveg előlap inox fogantyúval
 
NchildMegakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását a vezérlés zárolásával.
 
NsoftAz Nsoft technológiájú sütők és mikrohullámú sütők a sütés során alkalmazott különböző sütési funkcióknak köszönhetően a legjobb sütési eredményt nyújtják.
 
NcleanAz új Nodor Nclean zománccal a tisztítás könnyű, a csökkentett porozitásnak köszönhetően pedig a sütő és a tálcák tisztítása gyerekjáték.
 
Nhome-BakedFatüzelésű kemencéhez hasonló sütési mód pizzákhoz.
 
NcrispA Nodor mikrosütői tartalmazzák az Ncrisp funkciót, amellyel az ételek az Ön választásának megfelelően karamellizált vagy ropogós felületűek lesznek.
 
NWcrispA Nodor új kombinált NWcrisp funkciójával annak megfelelően állíthatja be a teljesítményt, hogy zöldséget, húst vagy halat kíván-e készíteni.
 
SoftcloseLágyan záródó sütőajtó.

Kapcsolódó termékek