Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

Nodor - Beépíthető indukciós főzőlap NorCook IH-N7003 BK

Nodor - Beépíthető indukciós főzőlap NorCook IH-N7003 BK

214 990 Ft + ÁFA

1 készleten

Cikkszám: 4126
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

3 Indukciós főzőzóna, Slider Touch Control érintővezérlés, 1 db 220 mm-es BOOSTER funkcióval, 2 db 180 mm-es főzőzóna BOOSTER funkcióval, 9 fokozat, időzítő, gyerekzár, automata kikapcsolás, maradékhő kijelzés, teljesítmény: 5,8 kW, Nchild, Nboost, Nmemory, Nlock, Ncookteljesítmény:220 mm-es zóna: 2,3 kW (BOOSTER 3 kW)180 mm-es zóna: 1,4 kW (BOOSTER 2,1 kW)Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.Maradékhő kijelzésEgy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl.IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.NBoostAkár 2 extra plusz teljesítményszint, különösen, ha rövid főzési periódus során Nodor indukciós főzőlapjának maximum teljesítményére van szükség.NchildMegakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását a vezérlés zárolásával.
 
NlockReteszeli a főzőlapot, megakadályozva ezzel annak főzés során történő véletlen bekapcsolását.
 
NmemoryHa az indukciós főzőlap véletlenül lekapcsol, az Nmemory funkció visszaállítja az utoljára használt teljesítményszinteket és főzőzónákat.
 
Ncook3 funkció, amely lehetővé teszi az ételek főzés nélkül történő melegen tartását, a csokoládé vagy a vaj megolvasztását vagy a lassú főzéssel történő forralást.
 
Quick-Fix SystemEz a rendszer lehetővé teszi a Nodor főzőlapok gyors és egyszerű beszerelését.

Kapcsolódó termékek