Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

Nodor - Beépíthető indukciós főzőlap NorCook IH-N6404 BK - A készlet erejéig rendelhető!

Nodor - Beépíthető indukciós főzőlap NorCook IH-N6404 BK - A készlet erejéig rendelhető!

236 990 Ft + ÁFA

1 készleten

Cikkszám: 4107
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

4 moduláris Indukciós főzőzóna, 4x215x200 vagy 2x215x400 mm-es főzőzóna, touch control érintővezérlés, gyerekzár, időzítő, 9 fokozat, melegentartás, maradékhő visszajelzés, teljesítmény: 7,4 kW, Nboost, Ncook, Nlock, Nchild, Nmemory, Npause, Nfastup
teljesítmény:
4x215x200 mm-es zóna: 2,1 kW (BOOSTER 3 kW)
2x215x400 mm-es zóna: 2,1 kW (BOOSTER 3 kW)Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.Maradékhő kijelzésEgy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl.IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.NboostAkár 2 extra plusz teljesítményszint, különösen, ha rövid főzési periódus során Nodor indukciós főzőlapjának maximum teljesítményére van szükség.
 
Ncook3 funkció, amely lehetővé teszi az ételek főzés nélkül történő melegen tartását, a csokoládé vagy a vaj megolvasztását vagy a lassú főzéssel történő forralást.
 
NlockReteszeli a főzőlapot, megakadályozva ezzel annak főzés során történő véletlen bekapcsolását.NchildMegakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását a vezérlés zárolásával.
 
NmemoryHa az indukciós főzőlap véletlenül lekapcsol, az Nmemory funkció visszaállítja az utoljára használt teljesítményszinteket és főzőzónákat.
 
NfastupA Nodor új indukciós főzőlapjainál a teljesítmény a gyors felmelegedést követően automatikusan lecsökken, így gondoskodva arról, hogy az étele ne égjen meg.
 
NpauseHagyja abba a főzést és vegye fel a telefont vagy anélkül, hogy aggódnia kéne amiatt, hogy mi történik a konyhában, mert a nodor főzőlapokat leállíthatja majd újraindíthatja egyetlen gomb megnyomásával.
 
Quick-Fix SystemEz a rendszer lehetővé teszi a Nodor főzőlapok gyors és egyszerű beszerelését.

Kapcsolódó termékek