Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

NODOR - Beépíthető indukciós főzőlap NorCook IH-N6320 BK

NODOR - Beépíthető indukciós főzőlap NorCook IH-N6320 BK

169 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 4127
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

3 Indukciós főzőzóna, Multi Touch Control Slide érintővezérlés, 1 db 30 cm-es, 1 db 23 cm-es, 1 db 18 cm-es főzőzóna, BOOSTER funkció, gyerekzár, időzítő, maradékhő kijelzés, melegentartó, pároló és olvasztó funkció, 9 fokozat, teljesítmény: 7,1 kW, Nconnect, Npause, Nlock, Nchild, Nboost, Ncook
 
Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.
 
NconnectBluetooth kapcsolat a főzőlap és az elszívó között. Automatikusan szabályozza a páraelszívó teljesítményét a főzés intenzitásához képest, de lehetőség van manuális beállításra is. Csak akkor használható ez a funkció ha mindkét készülék rendelkezik bluetooth kapcsolattal.
 
NpauseA főzőlap teljes leállítása és újraindítása egyetlen gomb megnyomásával.
NchildMegakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását a vezérlés zárolásával.
 
NBoostAkár 2 extra plusz teljesítményszint, különösen, ha rövid főzési periódus során Nodor indukciós főzőlapjának maximum teljesítményére van szükség.
 
Ncook3 funkció (melegen tartás, olvasztás, párolás vagy forralás), amely lehetővé teszi az ételek főzés nélkül történő melegen tartását, a csokoládé vagy a vaj megolvasztását illetve a lassú forralást is.

Kapcsolódó termékek