Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

Klimexs EC2500 lift klíma

Klimexs EC2500 lift klíma

Kérjen árajánlatot erre a termékre!

Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

50.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

Az Uzman Teknik Klimexs Industrial Cooling Systems liftklímait kifejezetten irodaházakban, gyárakban, szállodákban, lakóházakban stb. elhelyezett felvonók hőmérséklet-szabályozására tervezték, és kompakt szerkezettel, erőteljes funkcióval, megbízható teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel rendelkeznek. Mindig jó választás a különböző ügyfelek számára, különféle igényekkel.

 

Nincs elektromos fűtés a kondenzvíz elpárologtatásában, biztonságos és áramtakarékos; Többszörös védelem a víz kiömlése ellen; Hatékony hőszigetelő lágy csatorna, amely biztosítja a fagymentességet a felületen; Kiváló minőségű rozsdamentes alsó víztálca. Ezen kívül vízelvezető rendszer B tervként.

Alacsony zaj

Nemzetközi márkájú kompresszor, csillapító kialakítás, rezgéselnyelő.

Hatékony és energiatakarékos

A készülék kialakításánál alkalmazott TXV-nek köszönhetően a fojtás folyamata a maximális energiahatékonyságot biztosító módon történik. Ezért rendkívül hatékony kompresszor, fejlett hőcserélő technológia; Megnövelt légáramlás-tervezés, általános rendszeroptimalizálás a nemzeti energiatakarékossági szabványoknak megfelelően.

Környezetbarát anyagok

A rendszer az R410A környezetbarát hűtőközeget használja, amelynek ODP értéke nulla, valamint ólommentes és egyéb környezetbarát hűtőközeg-visszanyerő anyagokat.

Megbízható működés

A rotációs kompresszor, a centrifugális elpárologtató ventilátor, az axiális kondenzátorventilátor, a termosztatikus expanziós szelep és a csatlakozó csövek zárt rendszert alkotnak. Ennek a kompakt felépítésnek köszönhetően a rendszer meghibásodása esetén a komponensek ellenőrzése megtörténik, és a probléma rövid időn belül megoldódik. Tudományos felépítése, ésszerű belső elrendezése, levehető szűrőszűrője és könnyen eltávolítható hőcserélői nagyban megkönnyítik a szervizelést. A készülékek minden rendkívüli helyzetben biztonságot nyújtanak a magas és alacsony nyomású kapcsolóknak köszönhetően

Távolsági levegőellátás

Az alkalmazott radiális ventilátor olyan erős, hogy megvalósítja a légcsatornán keresztül történő nagy távolságú levegőellátást.

Rugalmas működés

A termosztatikus szabályozás lehetővé teszi, hogy a légkondicionáló teljes mértékben az Ön irányítása alatt álljon.

Kapcsolódó termékek