Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

FERRARA SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes

FERRARA SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes

819 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: SN-125
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

Európa egyik legkedveltebb üveges,üvegajtós vendéglátó ipari, nagykonyhai hús- és sajtérlelő hűtővitrinje.
 
Az SN-125 stílusos megjelenésével tökéletes választás mindenkinek, aki a húsérlelés folyamatát végig szeretné követni, hobbi vagy profi szinten egyaránt. A kiváló minőségű és hatékony szárazérlelési folyamatnak köszönhetően a húsok és delikátok könnyedén kifinomulnak. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A FERRARA SN-125 Húsérlelős hűtőszekrénye nemcsak steakek, hanem szalámi, sonka vagy száraz érlelésű sertéshús kezelésére is használható. A készülékben egyszerre 20 kg hús fér el polconként. A modern elvárásoknak megfelelő kialakítása miatt nagyszerű kiegészítő lehet éttermekbe, hentesboltokba vagy akár a konyhába is. A profi dizájn, az üvegajtó, és a benne érlelt delikátok elismerő pillantásokat váltanak majd ki a látogatókból. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-igazán étvágygerjesztővé varázsolja a látványt.
 
Az érintőképernyős kezelőpanelnek köszönhetően minden beállítás könnyen elvégezhető, és a szabályozható hőmérsékleten, páratartalommal és ventillációval az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat.
 
A saját ízlése szerint és a felhasznált hústól függően körülbelül 21 nap elteltével finom, diós aromákat nyerhet, körülbelül 28-35 nap elteltével a gombákéhoz hasonló aromákat fog kapni és körülbelül 45 nap elteltével vagy hosszabb idő után a kéksajtéhoz hasonló erőteljes aromákat érhet el. Minél hosszabb ideig érleli a húst, annál erőteljesebb lesz az aromája.
 

Vendéglátóipari felhasználásra
Méret: D588xW595xH820 mm
Térfogat: 125L
Súly: 58kg
Polcok száma: 3
Kapacitás: 30 kg
Teljesítmény: 140 W
Kampók száma: 2
Teherbírás/polc: 20KG
Hőtartomány: 2-14 °C
Páratartalom-szabályozás: 50-85%
Nettó súly: 58 kg
Bruttó súly: 63 kg

 
Ajánlott érlelési időtartam:

Bélszín: 1 hét
Vékonykolbász: 2 hét
Sonka: 3 hét
Rostélyos, hátszín, T-bon steak, vastagkolbász: 1 hónap
Szalámi: 2-3 hónap

Kapcsolódó termékek