Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

FALMEC - Mosogatótálca Como 50 GUNMETAL PVD fegyveracél munkalapra, munkalap alá és szintbe is szerelhető

FALMEC - Mosogatótálca Como 50 GUNMETAL PVD fegyveracél munkalapra, munkalap alá és szintbe is szerelhető

369 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: SCO50000F.00#PPF
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

FALMEC WATER KOLLEKCIÓ
A Falmec Water kollekció a technológiai és esztétikai innováció iránti szenvedélyből, valamint a részletek iránti mély odafigyelésből fakad, amely az egész Falmec szót jellemzi. Manapság a páraelszívók, főzőlapok, mosogatók és csapok ideális stilisztikai és funkcionális harmóniát érnek el, hogy tökéletesen illeszkedjenek a konyhai környezethez. A Falmec további megoldásokat kínál a mosogatók, csapok és tartozékok széles választékában, hogy jobban átéljen minden érzést a konyhában.
 
FALMEC COMO PVDZseniális dizájn. A PVD (Physical Vapor Deposition) kezelés az acélt egy végtelenül kicsi fémrészecskés réteggel ruházza fel, amelyek lerakódnak a felületre, és annak szerves részévé válnak, különböző feltűnő színeket hozva létre. Más kémiai bevonatokhoz képest ez a különleges eljárás nagyobb ragyogást, ellenállást és tartósságot biztosít. Ráadásul teljesen hipoallergén, nem mérgező és környezetbarát. Az arany ellenállhatatlan varázsa, a réz időtlen melegsége, a matt fekete elbűvölő eleganciája.
 

TARTOZÉKOKMosás, csepegtetés, vágás, előkészítés: a Falmec Water kollekció mosogatóira szabott opcionális extrákkal és tartozékokkal a konyhában minden művelet még egyszerűbbé, minden érzés még kellemesebbé válik. A mosóterületet mosogatótérré alakítjuk, így megalkotva az igazi étel-előkészítő állomást.
 

További információk

Anyag

Beépíthetőség

Medence mélység

Szín

Jelleg

Szekrény mérete

Mosogatótálca mérete

Kivágási méret

Kapcsolódó termékek