Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

Cata - Beépíthető indukciós főzőlap INSB-6003 BK fekete - A készlet erejéig rendelhető!

Cata - Beépíthető indukciós főzőlap INSB-6003 BK fekete - A készlet erejéig rendelhető!

169 990 Ft + ÁFA

1 készleten

Cikkszám: 08063103
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

3 főzőzónás indukciós kerámialap, 3 db normál (180,230 és 300 mm átmérőjű) főzőzónák BOOSTER funkcióval, 9 fokozat és független érintővezérlés minden zónához, 3 főzési funkció: felolvasztás (45-55 ºC), melegen tartás (65-70 ºC), forralás (85-95 ºC), gyermekzár, időzítő, automatikus edényfelismerés és kikapcsolás valamint maradékhő kijelzés.
teljesítmény:
180 mm-es zóna: 1,2 kW (BOOSTER 1,5 kW)230 mm-es zóna: 2,3 kW (BOOSTER 2,6 kW)300 mm-es zóna: 2,3 kW (BOOSTER 3 kW)
 
Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.Maradékhő kijelzésEgí figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl. IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.
 
BOOSTEREgy olyan funkció mely arra hivatott, hogy a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növelje meg. Így nagyobb mennyiséget, gyorsabban felforral.
 
Stop & GoA szünet funkciót a főzés során bármikor használhatja. Ez lehetővé teszi, hogy az indukciós főzőlapot leállítsa, majd újraindítsa az összes beállítás megtartásával.

Kapcsolódó termékek