Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

CATA - Beépíthető főzőlap domino IB-2 PLUS BK

CATA - Beépíthető főzőlap domino IB-2 PLUS BK

154 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 08027208
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

2 Indukciós főzőzóna, Touch Control érintővezérlés, 1 db 220 mm-es BOOSTER funkcióval, 1 db 180 mm-es főzőzóna, 9 fokozat, időzítő, gyerekzár, automata kikapcsolás, maradékhő kijelzés, teljesítmény: 3,7 kW, Quick-Fix System
teljesítmény:
180 mm-es zóna: 1,4 kW 220 mm-es zóna: 2,3 kW (BOOSTER 3 kW)
 
Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.Maradékhő kijelzésEgy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl. IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.
 
BOOSTEREgy olyan funkció mely arra hivatott, hogy a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növelje meg. Így nagyobb mennyiséget, gyorsabban felforral.
 
Quick-Fix System
Ez a rendszer lehetővé teszi a Cata főzőlapok gyors és egyszerű beszerelését.
 

Kapcsolódó termékek