Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

CATA - Beépíthető domino indukciós főzőlap ISB-3102 BK/A

CATA - Beépíthető domino indukciós főzőlap ISB-3102 BK/A

84 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 08003405
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

2 főzőzónás indukciós kerámialap, 1 db 180 mm átmérőjű, 1 db 200 mm átmérőjű főzőzóna, BOOSTER funkció, 9 fokozat, érintővezérlés, gyermekzár, időzítő, automatikus edényfelismerés és kikapcsolás, 3,5 kW, Quick-Fix System
 
teljesítmény:
180 mm-es zóna: 1,2 kW (BOOSTER 1,5 kW)200 mm-es zóna: 2 kW (BOOSTER 2,3 kW)
 
Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.
 
BOOSTEREgy olyan funkció mely arra hivatott, hogy a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növelje meg. Így nagyobb mennyiséget, gyorsabban felforral.Maradékhő kijelzésEgy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl. IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.
 
Quick-Fix System
Ez a rendszer lehetővé teszi a Cata főzőlapok gyors és egyszerű beszerelését.

Kapcsolódó termékek