Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

BEEZ SB-T-1900 Digitális Bluetooth személyi mérleg

BEEZ SB-T-1900 Digitális Bluetooth személyi mérleg

6 990 Ft + ÁFA

Cikkszám: SBT1900 Kategória:
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

A készlet erejéig rendelhető!
 
Az SBT-1900 több mint mérleg! 
Testsúlya növekedésének, csökkenésének nyomon követésén túl megtudhatja szervezete testzsír- és testvíz tartalmát, BMI indexét, zsigeri zsír (viszcelláris zsír) mennyiségét, valamint izom- és csonttömegét (csont ásványi anyag tartalmára vonatkozó érték) is, ill. ezek időszakos változását. Sőt, mindezek függvényében megtudhatja az ajánlott napi kalória mennyiséget is ekképpen hozzájárulva egészsége megóvásához. 
 
A Bluetooth kapcsolatra képes készülék mérési adatait és azok változásait egy alkalmazás letöltésével tabletjén vagy telefonján is rögzítheti és nyomon követheti. FONTOS: A készülék iOS (iphone4 és magasabb verziószám, ipad3 és magasabb verziószám, ipadtouch5 és magasabb verziószám) és Android (4.3 és magasabb verziószám) operációs rendszerű készülékekkel képes Bluetooth kapcsolatot létesíteni!
 

4 db nagy pontosságú szenzor
6mm vastag edzett üvegfelület
180kg-os kapacitás (180kg/396lb/28.3st)
0,1kg-os leolvasási pontosság (0,2lb)
Extra nagy LCD kijelző
Érintőgombos és Bluetooth kezelés egyaránt
Egyszerűen és kényelmesen bekapcsolható (Step On)
10 felhasználós memória:

   2 felhasználói adat manuálisan, 8 felhasználói adat a bluetooth applikáción keresztül rögzíthető
   A használni kívánt személyes adatokat (nem, magasság, kor) előre beprogramozhatja a készülék memóriájába, a betáplált adatokat a készülék megjegyzi. 

Súly mértékegység választás (kg/lb/st)
Automatikus nullázás – a funkciónak köszönhetően a készülék minden bekapcsoláskor magától újra kalibrálja a nulla értéket, így önnek azt nem kell beállítania.
Automatikus kikapcsolás – az energiakímélő megoldásnak köszönhetően a készülék programozása közben 20, befejezett mérés után pedig 10 másodpercet követően automatikusan kikapcsol.
Alacsony elemtöltöttség és túlterhelés kijelzés – ezek a funkciók segítik meghosszabbítani a termék élettartamát.
8 mérőfunkció (testsúly, testzsír, testvíz, BMI, csont, izom és napi ajánlott kalória, zsigeri zsír V-Fat (ez utóbbi adat kizárólag csak a Bluetooth applikáció használata során számolódik ki), ezáltal egyetlen mérési folyamat során megtudhatja testtömegét, testzsír- és testvíz tartalmát, izom- és csonttömegét, valamint a napi ajánlott kalória mennyiségét.
12 hónap garancia

 

További információk

Szín

Kapcsolódó termékek