Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

239 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 8950
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

Az AIRA PLANO plazma szűrő alkalmas sziget, döntött üveges és beépítettelszívókhoz is. A többi plazmaszűrőhöz hasonlóan a PLANO könnyen és gyorsan, akár utólag is felszerelhető a már meglévő páraelszívókhoz. A PLANO plazma szűrőt az elszívó kivezető csonkjára kell szerelni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).
 
Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően, amelyek egyben erős légtisztítóként is funkcionálnak, és képesek eltávolítani a baktériumokat, a vírusokat és számos allergént a konyha levegőjéből
akár 99%-os hatékonysággal.
 
Javítsa az otthona levegőminőségét.
 

Megszünteti a cigarettaszagot.
Az összes főzéskor keletkező szag akár 99%-át megszünteti.
Megszünteti a vírusokat, polleneket, baktériumokat és egyéb allergéneket.
Szinte minden elszívómodellel kompatibilis.
Egyszerű és gyors telepítés.
Tervezze meg konyháját úgy, ahogyan szeretné!
Spóroljon a fűtési és légkondicionálási költségeken.
Nincs szükség karbantartásra.
Nincs szükség falazási munkára.
Garantált német minőség, európai színtű tanúsítványokkal.

 
Eltávolítja a vírusokat, pollent, baktériumokat és egyéb allergéneket, beleértve a dohányszagokat is. A Plazma szűrők fiziko-kémiai eljárás révén tisztítják meg a beltéri levegőt a főzés közben kialakuló kellemetlen szagoktól. A porrészecskéket, mikroorganizmusokat (penészspórák, poratkák, baktériumok és vírusok), a cigarettafüstöt és a zavaró szagokat molekuláris szerkezetükben semmisíti meg az ionizálási folyamat, majd CO2 (szén-dioxid), O (oxigén) és kis mennyiségű maradék vízre bomlanak.
 
Ez kémiai adalékok alkalmazása nélkül zajlik.
 
A folyamat nem szabadít fel ózont a külvilágba, és érezhetően javítja a levegő minőségét.
 
MINDEN ELSZÍVÓHOZ!Legyen az kürtős, beépíthető, sziget, pultba építhető vagy indukciós főzőlappal kombinált elszívó, minden márkájú és típusú elszívóhoz megtalálja a megfelelő plazma szűrőt. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Könnyű és kompakt. Fedezze fel az aira plazma szűrők összes változatát, és válassza ki a páraelszívójához illőt!
 
Egyetlen szűrő – végtelen előnyökkel!
 
PLAZMASZŰRŐK – Okos megoldás a konyhai szagok eltávolítására.A plazmaszűrők új vagy már meglévő páraelszívókra is felszerelhetők, így akár egy kisebb teljesítményű páraelszívót is erőteljes, hatékony szűrőrendszerré varázsolhatunk. Nincs több falfúrás! Nem kell az elszívót légtechnikai csőrendszerrel kivezetni a szabadba. Beszerelés után a szűrő automatikusan elindul, amikor a páraelszívót bekapcsolják, és végre tiszta, friss levegő lesz otthonában, költséges kőműves munkák nélkül.Nincs szűrés, nincs mechanikus szagelszívás, a levegő fizikailag átalakul szennyezett levegőből tiszta levegővé. Németországban fejlesztették ki, megszünteti a kórokozókat, baktériumokat, vírusokat és allergéneket, cigarettafüstöt stb., és csökkenti a betegségek és fertőzések kockázatát. Évek óta használják az étteremláncok konyháiban és az élelmiszer-feldolgozásban a szagok és a füst eltávolítására, amelyek sokkal sűrűbbek, mint a háztartásokban főzéskor keletkező füst.
A hagyományos szénszűrőktől eltérően nem növeli a páraelszívó zajszintjét.Plazmaszűrőinkben egy elektronikus CPU van a tápegységen belül, amely nagyon alacsony áramerősséggel nagyfeszültségű mezőt hoz létre. A speciális elektródáink, a személyre szabott CPU és tápegység, valamint a csúcstechnológiás szénszűrő kombinációja nagyon hosszú ideig tökéletes szűrést tesz lehetővé. A szénszűrő pórusai évekig szabadok és tisztán maradnak, és a szűrő karbantartás nélkül működik legalább a páraelszívó élettartama alatt.Ha a páraelszívó már beszerelésre került, a páraelszívó gyártójától nincs szükség további jóváhagyásra, mivel a plazmaszűrő önállóan, de tökéletes összhangban működik a páraelszívóval, a beépített levegőérzékelőnek köszönhetően, amely automatikusan be- és kikapcsolja a motort. A plazmaszűrő a páraelszívó teljes élettartama alatt karbantartás nélkül működik.A plazmaszűrő elektródákat 20 000 órán keresztül tesztelték üzemállapotban, plazmát generálva és a levegőt disszociáló molekulákkal és oxidáló összetevőkkel hiba nélkül kezelte. Egy háztartási páraelszívó élettartamára átváltva
Napi 1 óra használat mellett, több mint 54 éves élettartamot jelent.
Napi 2 óra átlagos használat is több mint 27 évet jelent.Az elektródák nagyon hosszú élettartamúak, és a rendeltetésszerű működés során szinte elpusztíthatatlanok.Az utolsó szakaszban lévő szénszűrő minden folyamatnál regenerálódik, tisztán tartja a pórusait, és a páraelszívó teljes élettartama alatt nem kell cserélni.
 
termékbemutató videók:

 

 
NINCS ÓZONKIBOCSÁTÁS
A Plazma szűrő nem bocsát ki ózont ezt tanúsítványok is igazolják. (VDE és IUTA tanúsítványok)ENERGIAHATÉKONYSÁGKarbantartásmentes: a szűrő automatikusan „regenerálódik” a hosszú élettartam érdekében.Alacsony energia fogyasztás.Automatikusan be- és kikapcsol a páraelszívóval.Az egyetlen ilyen típusú szűrőanyag a piacon.MEGTAKARÍTÁSA hagyományos szénszűrőkkel ellentétben, amelyeket 3 havonta kell cserélni, a plazmaszűrő legalább 5 évig használható.Nincs szükség levegőkivezetésre, így nincs hőveszteség télen vagy hideg levegő elvesztése nyáron.TANÚSÍTOTT BIZTONSÁGMinden plazma szűrő rendelkezik az összes szükséges európai tanúsítvánnyal. (VDE, IUTA, OLFASENSE)
 
GARANTÁLT MINŐSÉGA plazmaszűrők Németországban készülnek kiváló minőségű anyagok felhasználásával. 5 év garancia

Kapcsolódó termékek