Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

389 990 Ft + ÁFA

1 készleten

Cikkszám: 8980
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően, amelyek egyben erős légtisztítóként is funkcionálnak, és képesek eltávolítani a baktériumokat, a vírusokat és számos allergént a konyha levegőjéből
akár 99%-os hatékonysággal.
 
Javítsa az otthona levegőminőségét.
 
Eltávolítja a vírusokat, pollent, baktériumokat és egyéb allergéneket, beleértve a dohányszagokat is. A Plazma szűrők fiziko-kémiai eljárás révén tisztítják meg a beltéri levegőt a főzés közben kialakuló kellemetlen szagoktól. A porrészecskéket, mikroorganizmusokat (penészspórák, poratkák, baktériumok és vírusok), a cigarettafüstöt és a zavaró szagokat molekuláris szerkezetükben semmisíti meg az ionizálási folyamat, majd CO2 (szén-dioxid), O (oxigén) és kis mennyiségű maradék vízre bomlanak.
 
Ez kémiai adalékok alkalmazása nélkül zajlik.
 
A folyamat nem szabadít fel ózont a külvilágba, és érezhetően javítja a levegő minőségét.PLAZMASZŰRŐK – Okos megoldás a konyhai szagok eltávolítására.A plazmaszűrők új vagy már meglévő páraelszívókra is felszerelhetők, így akár egy kisebb teljesítményű páraelszívót is erőteljes, hatékony szűrőrendszerré varázsolhatunk.Nincs több falfúrás! Nem kell az elszívót légtechnikai csőrendszerrel kivezetni a szabadba. Beszerelés után a szűrő automatikusan elindul, amikor a páraelszívót bekapcsolják, és végre tiszta, friss levegő lesz otthonában, költséges kőműves munkák nélkül.
 
MINDEN ELSZÍVÓHOZ!Legyen az kürtős, beépíthető, sziget, pultba építhető vagy indukciós főzőlappal kombinált elszívó, minden márkájú és típusú elszívóhoz megtalálja a megfelelő plazma szűrőt. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Könnyű és kompakt. Fedezze fel az aira plazma szűrők összes változatát, és válassza ki a páraelszívójához illőt!
 
Egyetlen szűrő – végtelen előnyökkel!NINCS ÓZONKIBOCSÁTÁS
A Plazma szűrő nem bocsát ki ózont ezt tanúsítványok is igazolják. (VDE és IUTA tanúsítványok)ENERGIAHATÉKONYSÁGKarbantartásmentes: a szűrő automatikusan „regenerálódik” a hosszú élettartam érdekében.Alacsony energia fogyasztás.Automatikusan be- és kikapcsol a páraelszívóval.Az egyetlen ilyen típusú szűrőanyag a piacon.MEGTAKARÍTÁSA hagyományos szénszűrőkkel ellentétben, amelyeket 3 havonta kell cserélni, a plazmaszűrő legalább 5 évig használható.Nincs szükség levegőkivezetésre, így nincs hőveszteség télen vagy hideg levegő elvesztése nyáron.TANÚSÍTOTT BIZTONSÁGMinden plazma szűrő rendelkezik az összes szükséges európai tanúsítvánnyal. (VDE, IUTA, OLFASENSE)
 
GARANTÁLT MINŐSÉGA plazmaszűrők Németországban készülnek kiváló minőségű anyagok felhasználásával. 5 év garancia

Kapcsolódó termékek