Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

Akció!

699 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: KACL.1009#NRSFF
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

Elements kollekció – Tervezze meg a világát!Egy teljesen új koncepció, amely különböző technológiai és tervezési megoldásokat kínál a mindennapos használathoz igazodva. Az exkluzív Monolith, Shelf és Air Wall rendszerek mögött három vadonatúj termék található, moduláris elemekbe rejtett csúcstechnológiával, amelyek egyedi esztétikával és gazdag funkciókkal rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek a belsőépítészeti projektekhez.Air Wall – Vertikális integráció.Az Air Wall az elszívótechnológiát egy háttérvilágítású, a hátsó falra rögzíthető fehér edzett üveg panelbe integrálja, így a konyha hátsó falát többfunkciós felületté alakítja, amely tisztítja a levegőt, ugyanakkor hangulatos környezeti fényt bocsát ki. A Magnetolab együttműködésével kifejlesztett Air Wall mágneses rendszerrel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a rendszer további bővítését, a felületén szabadon elhelyezhető kiegészítőkkel. Slim (keskeny) test (mindössze 6 cm vastag).
 
Az elszívórész ennél a változatnál bal oldalon helyezkedik el. A teljes szélesség 150 cm és az ár tartalmazza a vezérlést is.
Motor nélküli változat, a motort külön kell rendelni hozzá.
Funkcionális kialakításMinimalista kivitel, edzett fehér üveg hátfal, szabályozható LED háttérvilágítással. Nyitható üvegajtó az elszívó felületnél.
 
RugalmasIndukciós és gáz főzőlapokhoz is használhatóLégkivezetéses vagy szűrős változatban (Regenerálható alsó részen elhelyezett Carbon.Zeo szűrők).
 
Nagyhatékonyságú szűrésLegjobb szűrési teljesítmény a regenerálható Carbon.Zeo szűrőknek köszönhetően (opcionális). A zeolit egy nagy mikroporozitással rendelkező  ásványi anyag. Ez az anyag képes elnyelni a  szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez az egységes és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek. A zeolit és a szén kombinált használata a szűrökben magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli a Carbon.Zeo szűrővel rendelkező páraelszívók hatékonyságát.

Kapcsolódó termékek