Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

Akció!

584 990 Ft + ÁFA

Elfogyott

Cikkszám: 00701973804
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

S.A.M.S. (SMART AIR MANAGEMENT SYSTEM) Intelligens levegő kezelő rendszer
Az S.A.M.S. rendszer újítása abban rejlik, hogy ugyanabban a páraelszívóban kétféle elszívás is kiválasztható – szűrővel vagy kivezetéssel – és a helyiség levegőjét is megtisztítja. Ez a „kettős” megoldású elszívó főként télen hidegben, energiatakarékosság miatt hasznos: a kivezetéssel általában a készülék kiszívja a meleg levegőt is a helyiségből, ezért ebben a szezonban használhatja a szűrős változatot és a levegő tisztító rendszert, hogy így elkerülje a ház melegének elvesztését. Azonban nyáron használhatja a kivezetéses elszívást, hogy a maximális kapacítást/teljesítményt is ki tudja használni!A levegő minőségének kijelzése folyamatos, akkor is működik amikor az elszívó nincs bekapcsolva, azonban a rendszer nem automatikusan kapcsolódik be, csak figyelmeztet a levegő minőségének a romlására. A funkció bekapcsolása manuálisan történik. A páraelszívó általában alapból kivezetéses változatra van beállítva, a légelzáró nyitott és a légtechnikai csőveken keresztül távozik a gőz, ilyenkor a termék szabványos páraelszívóként működik, fehér színű, hátsó megvilágítású érintésvezérléssel.
Ha főzés után vagy közben a rendszer (S.A.M.S) rossz levegőminőséget jelez, aktiválhatja a Smart Air Management rendszert a gomb megnyomásával. Az érintésvezérlés háttérvilágítása fehérről kékre változik, a légelzáró zár, az ionizátorok működésbe lépnek, és a megtisztított levegő a kürtő oldalsó rácsain keresztül visszakerül a konyhába. A szűrés és a levegő tisztítása 2 db nagy teljesítményű szénszűrőn és 2 db ionizátoron keresztül történik.
 
Szabályozható LED világításPáraelszívóink legújabb generációs LED-jei lehetővé teszik a fényintenzitás szabályozását a teljesítmény növelésével vagy csökkentésével, valamint a melegtől a hidegig terjedő színhőmérséklet kiválasztását (2700°K-tól 6500°K-ig), így a páraelszívó világítását a háztartási környezet fényéhez igazítják.
 
S.A.M.S. (SMART AIR MANAGEMENT SYSTEM) Intelligens levegő kezelő rendszer bemutató videó

Kapcsolódó termékek