Szekrényklíma.hu

Műszaki tanácsadás

499 990 Ft + ÁFA

29 készleten

Cikkszám: 08000402
Gyártói garancia

Biztonságos vásárlás

Szaktanácsadás

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk a megrendelését

Leírás

A Cata továbbra is fontosnak tartja a folyamatos technikai fejlesztéseket, ezért megalkotta az AD-7744 indukciós kerámialappal egybeépített elszívót. A cég az indukciós technológiát ötvözte az általuk használt nagyteljesítményű motorral. A fém szírszűrők és a rács kivehetők és akár mosogatógépben is elmoshatók. A készülék rendelkezik egy zsírgyűjő tálcával is, ami szintén kivehető és elmosható. Az indukciós technológiával rendelkező főzőlap mind a négy főzőzónája rendelkezik BOOSTER (gyorsfelfűtés) funkcióval.
 
elszívó
4+1 Turbo fokozat, érintővezérlés, utőszellőztető funkció, zsírszűrő-telítettség kijelzés
 
kerámialap
2 db 160 mm-es főzőzóna – 2×1,6 kW (BOOSTER: 2×1,85 kW)
2 db 180 mm-es főzőzóna – 2×2,1 kW (BOOSTER:2x 3 kW)
 
Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.Maradékhő kijelzésEgy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl. IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.
 
BOOSTEREgy olyan funkció mely arra hivatott, hogy a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növelje meg. Így nagyobb mennyiséget, gyorsabban felforral.
 
Quick-Fix System
Ez a rendszer lehetővé teszi a Cata főzőlapok gyors és egyszerű beszerelését.
 
Zsírszűrő-telítettség kijelző
A készülék figyelmeztető hanggal jelzi, hogy a szűrőket cserélni vagy tisztítani kell.

Kapcsolódó termékek